16:00

Vårgårda HC

Referat: HC Vita Hästen - Vårgårda HC

Period 1
Vi möter ett riktigt bra lag men vi försvarar oss också bra så det tar till den 12 minuten innan Vita Häten får in sitt första mål. En minut senare så kom både 2-0 och 3-0 inom 12 sekunder och innan perioden var slut så hann dom med 4-0

Skott 11-3
Resultat 4-0

Period 2
Efter en genomgång i pausvilan så var tjejerna väl medvetna om vad som gällde vilket var att sätta försvarsspelet i första hand, det gick så där i början av perioden. I andra minuten kom 5-0 och i tredje även 6-0 och det var lite rörigt en stund.
Resterande del av perioden fick vi ordning på vårt försvarsspel och även Emma ryckte upp sig så det blev inga mer mål i den perioden.
Det var faktiskt så att vi var framme och irriterade Vita Hästen några gånger, även Sandra fick med sig en straff som hon själv satte precis utanför.

Skott 15-6
Resultat 2-0

Period 3

Nu var det mest prat i pausen att fortsätta vårt fina försvarsspel och målet var att spela minst 0-0 i den sista perioden. Och det var precis det vi gjorde.